Voor wie enkel het beste goed genoeg is.

Voor een veeleisend cliënteel wordt er bij ‘Costermans Projecten’ bij het ontwerpen van uw woning gestart met een blanco blad papier om te eindigen met een feilloze oplevering die als hoogste doelstelling heeft: weer er een tevreden klant.

Zowel voor tijdloze als moderne villa’s bent u bij ‘Costermans Projecten’ op het juiste adres. Karaktervolle accenten zoals historische bouwmaterialen en exclusief maatwerk zorgen voor een uniek object waar decennialang van genoten kan worden.

To be modern is not a fashion, it is a state it is necessary to understand history, and he who understands history knows how to find continuity between that which was, that which is, and that which will be.

Le Corbusier

https://costermans-projecten.be/wp-content/uploads/2016/05/meet-icon.png

Volledig naar wens

Elke klant is uniek, iedereen heeft zijn wensen en leefgewoontes die binnen een boeiende architectuur dienen vertaald te worden naar een aangename en sfeervolle omgeving.

https://costermans-projecten.be/wp-content/uploads/2016/05/quality-icon.png

Kwaliteit voor het leven

Door te kiezen voor degelijke en duurzame materialen, dit samen met de laatste technieken, bouwen we samen aan een mooie en groenere toekomst voor ons en onze kinderen.

https://costermans-projecten.be/wp-content/uploads/2016/05/details-icon.png

Oog voor elk detail

Zowel in ontwerpfase als bij de uitvoering worden alle uitvoeringsdetails met veel aandacht uitgewerkt, ons ervaren team zorgt ervoor dat alles in de juiste banen wordt geleid.

Panden uitgelicht

Verschillende exclusieve panden en gronden worden hier aangeboden, stuk voor stuk authentieke realisaties van ‘Costermans Projecten’. Deze bijzondere objecten zijn of te koop of te huur.