De Stokerij

Langemuntstraat 3, 9240 Zele

Welkom in DE STOKERIJ. Stokerij Rubbens is een naam die klinkt als een klok, sinds 1817 maken de gebouwen zeer herkenbaar deel uit van het centrum van het charmante Zele. Met respect voor dit verleden ontwikkeld ‘Costermans Projecten’ 25 appartementen en 4 rijwoningen achter en naast de mooie historische gevels van deze voormalige stokerij.

Er werd gekozen voor warme en tijdloze materialen zoals baksteen, zink en aluminium ramen met een steel look. Op de daken van het hoekpand worden terug natuurleien geplaatst. Achter deze gevels schuilen functioneel ingerichte flats en in het binnen gebied bevinden zich 4 rustig gelegen rijwoningen. De ruime achterliggende terrassen zijn zuidwest georiënteerd.

Een ondergrondse parkeergarage zorgt voor comfort en veiligheid, de gemeenschappelijke toegangen en
buitenaanleg gebeuren met kwalitatief hoogstaande materialen en semi-volwassen planten. Het wordt heerlijk genieten in deze mooi nieuwe site.

Indien u informatie wenst over dit project dat in de startblokken staat, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. U bent van harte welkom in onze kantoren te Wijnegem voor een geheel vrijblijvend onderhoud bij een tasje koffie. Graag tonen wij dan, indien u dat wenst, onze referenties om te tonen waar ‘Costermans Projecten’ voor staat.
Hieronder een overzicht van de beschikbare appartementen en woningen.

Een impressie

fotogalerij

Hartje Zele

ligging

De locatie van DE STOKERIJ is bijzonder, de hoek van de Lange Muntstraat en de Oude Brugstraat ligt op een honderdtal passen van het marktplein met de prachtige 18e-eeuwse barokke Sint-Ludgeruskerk die sinds 1942 een beschermd monument is.

Nabij de site vindt u vele kleinhandelszaken en voor een terrasje moet je nooit ver van huis. Kortom, genieten van je flat en de mooie omgeving.