Annonciaden

Schoolstraat 2, 2110 Wijnegem

Welkom in de ANNONCIADEN,

Een plaats waar u kan wonen in alle rust, maar niet te afgesloten bent. Met alle mogelijke diensten binnen handbereik en toch in alle persoonlijke vrijheid.
Met respect voor vroeger en helemaal klaar voor de toekomst. Waar u kan genieten van modern comfort, maar ook van warme nostalgie. En met voldoende plaats voor uzelf, maar ook voor vrienden en familie.

Kom ontdekken hoe het oude, statige complex van de zusters Annonciaden, in de dorpskern van Wijnegem, omgetoverd is tot een prachtig complex van serviceflats.
Met een fantastisch park, een ruime ondergrondse parking, een charmant paviljoengebouw met zorg-gerelateerde ondernemingen,

een artsenpraktijk, een fitnessruimte, een kapper en een warme bakker. Kortom, een fantastische plek om te wonen, tussen verleden en toekomst.

In het gerealiseerde project met 89 appartementen zijn momenteel nog een 10 tal assistentiewoningen te koop en worden er een 20 tal te huur aangeboden.
Aarzel niet ons te contacteren voor een afspraak om dit project beter te leren kennen. Wij ontvangen u graag met een tasje koffie om aansluitend een wandeling te maken door de mooie tuin naar de gebouwen.

Hieronder een overzicht van de beschikbare appartementen.

Een impressie

Fotogalerij

Een groene long in centrum Wijnegem

Ligging

De ligging van de ANNONCIADEN is uniek. Het complex met 89 erkende assistentiewoningen is verdeeld over twee gebouwen gelegen aan de straatzijde of tussen het groen. Op de site wordt het bruisende Wijnegem gecombineerd met de rust van prachtige natuur in het park. Bovendien is de omgeving fietsvriendelijk aangepast en gaat u even terug in de tijd bij het kuieren door het heraangelegd schoolpark.

U voelt de geborgenheid binnen deze oase van rust, die zich in het centrum van de levendige gemeente bevindt. En toch bent u dankzij de directe verbinding van bussen die stoppen voor de site een twintigtal minuten verwijderd van het centrum van Antwerpen.