D'AUDAEN

Oudaen 72, 2970 's Gravenwezel

Het minste dat je van de site van woonproject D’AUDAEN in het centrum van ’s-Gravenwezel kan zeggen, is dat het een plek is met een rijke geschiedenis. We hebben er dan ook alles aan gedaan om bij de uitwerking van het concept niet alleen de toekomst, maar ook dat rijke verleden een plaats te geven. Het appartementsgebouw wordt er

 

met respect voor zijn omgeving, vormgegeven in een innovatieve en duurzame architectuur met het oog op morgen. Met zijn doordachte footprint en inplanting en tijdloos interieur met alle modern comfort, kadert het project perfect in onze passie voor kwaliteit en persoonlijkheid.

“Gericht op de toekomst, plaats voor het verleden.“

https://costermans-projecten.be/wp-content/uploads/2016/05/meet-icon.png

Standingvolle flats

Niet alleen het gebouw zelf, ook de context biedt een pak troeven voor de toekomstige bewoners. De centrale ligging zorgt ervoor dat alles binnen handbereik ligt, ook voor wie de auto liever op stal laat. De standingvolle flats zijn allen voorzien van een ruim privaat terras waar de bewoners volop van hun privacy kunnen genieten.

https://costermans-projecten.be/wp-content/uploads/2016/05/details-icon.png

Duurzaam concept

Ook duurzaamheid is een sleutelbegrip. Dat wordt bijvoorbeeld gerealiseerd door de speelse gevelpartijen in natuursteen, die de tand des tijds ongetwijfeld zullen weerstaan. Alle gemeenschappelijke delen worden afgewerkt met duurzame en hoogstaande materialen voor vandaag en morgen.

https://costermans-projecten.be/wp-content/uploads/2016/05/quality-icon.png

Maximaal comfort

Grote glaspartijen zorgen voor maximale lichtinval. Drempelloos, intelligente bekabeling en een minimale energiekost. Een andere troef is de aanwezigheid van een makkelijk bereikbare en ruime ondergrondse parking. Ruime liften zorgen ervoor dat bewoners en bezoekers in alle comfort zich naar hun woning kunnen begeven.

projecten in de kijker.

recente realisaties

Hieronder onze nieuwe projecten en recente realisaties, u kan zowel in de moderne als historisch geïnspireerde gebouwen genieten van al het hedendaags comfort.