tijdloze elegantie.

HET costermans APPARTEMENT

De vergrijzing is een thema dat niemand onberoerd laat, bijna dagelijks worden we in de media overspoeld met berichten hiervan. Een kwaliteitsvolle aangepaste woonst is de droom van iedere senior die nog met volle teugen van het leven kan genieten. ‘Costermans Projecten’ realiseert assistentiewoningen die de bewoners het gevoel geven dat ze in een luxe hotelomgeving resideren.

Wij gaan steeds op zoek naar centrumlocaties, naar een omgeving waar senioren in contact blijven met alle leeftijdsgroepen, waar ze kunnen rusten maar ook nog zeker genieten. ‘Costermans Projecten’ realiseert assistentiewoningen die de bewoners het gevoel geven dat ze in een luxe hotelomgeving resideren. Wij gaan steeds op zoek naar centrumlocaties, naar een omgeving waar senioren in contact blijven met alle leeftijdsgroepen, waar ze kunnen rusten maar ook nog zeker genieten.

To be modern is not a fashion, it is a state it is necessary to understand history, and he who understands history knows how to find continuity between that which was, that which is, and that which will be.

Le Corbusier

https://costermans-projecten.be/wp-content/uploads/2016/05/meet-icon.png

24/24 Crisiszorg

Een betrouwbare zorgmakelaar en een modern zorgoproepsysteem waarborgen een snelle medische interventie zodat u en uw familie elke nacht zorgeloos op beide oren kunnen slapen.

https://costermans-projecten.be/wp-content/uploads/2016/05/quality-icon.png

Eigen beheer

Onze beheersinstantie Cos.Care VZW waakt over uw comfort en is een vast aanspreekpunt. De kwaliteit en uitstraling van het gebouw wordt eveneens door Cos.Care gewaarborgd.

https://costermans-projecten.be/wp-content/uploads/2016/05/details-icon.png

Fiscale voordelen

Erkende assistentiewoningen genieten van een verlaagd BTW tarief van 12 in plaats van 21 procent op het bouwaandeel, en daarenboven geniet u van een vrijstelling voor wat betreft de onroerende voorheffing en aangifte in uw personenbelasting.

projecten in de kijker.

recente realisaties

Hieronder onze realisaties en nieuwe projecten. Achter de stijlvolle gevels is er warmte en geborgenheid, een thuis voor senioren die ruimte hebben voor privacy en fijne sociale contacten hebben met de medebewoners.