Tijdloze elegantie.

Voor wie op zoek is naar iets bijzonders realiseert ‘Costermans Projecten’ al meer dan een decennia lang appartementen die gesmaakt worden omwille van hun doordachte indeling en sfeervolle uitstraling.

Zowel voor projecten in het luxe segment, waar u een woonbeleving heeft zoals in een villa, als voor betaalbare energiezuinige woningen bent u bij ons aan het juiste adres.

To be modern is not a fashion, it is a state it is necessary to understand history, and he who understands history knows how to find continuity between that which was, that which is, and that which will be.

Le Corbusier

https://costermans-projecten.be/wp-content/uploads/2016/05/meet-icon.png

Hoogstaande architectuur

Ervaren creatieve architecten gaan samen met ons op zoek naar een optimaal ontwerp, dit rekening houdend met de omgeving, de hedendaagse noden en de juiste vormgeving.

https://costermans-projecten.be/wp-content/uploads/2016/05/details-icon.png

Slimme indelingen

Samen met de architect waakt ons interieurteam erover dat de blueprint van het gebouw en de indeling van de flats worden geoptimaliseerd. Dit komt enkel het woongenot te goede.

https://costermans-projecten.be/wp-content/uploads/2016/05/quality-icon.png

Duurzame materialen

Als ontwikkelaar van de 21e eeuw kiezen we voor degelijke en duurzame bouwmaterialen, dit zowel voor de architecturale elementen als voor de technieken van de gebouwen.

projecten in de kijker.

recente realisaties

Hieronder onze nieuwe projecten en recente realisaties, u kan zowel in de moderne als historisch geïnspireerde gebouwen genieten van al het hedendaags comfort.